סט סכיני שף שתי יחידות| SUISIN INOX |דגים ופירוק בשר דבה|סכין שף (גיוטו) |סכין עזר (פטי)





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
סכיני Suisin Inox
מומלצות בחום לאלה הלומדים איך להשחיז סכינים באמצעות אבן השחזה. סדרות אלה הן בעלות להב דק וקל להשחזה העשוי מתערובת של פלדת בסיס AUS-8. הידית הפשוטה ובכל זאת יפה משני גוונים והסכין המאוזנת היטב עושים את הקו הזה נפוץ באופן בלתי יאומן.
הסט למתנה Suisin של סכינים מגוונות הוא רעיון מצוין למתנה אישית. תבחרו את האריזה הטובה ביותר עבור חבריכם השפים של סוף שבוע או לאלה שאתם אוהבים.
٭ניתן להשיג סכינים ימיות בלבד.
הסכין Gyutou היא סכין שף מגוונת. היא ניתנת לשימוש בחיתוך בשר, דגים וירקות, דבר העושה אותה מתאימה להכנת בישולים מערביים. בהיותן קלות משקל ודקות, סכיני שף יפניות הינן בעלות להב חד ושומרות על חדותן זמן ארוך יותר מרוב סכיני שף אחרות.
Petty היא סכין שף קטנה יותר, דבר העושה אותה מתאימה במידה לקילוף ועבודות עדינות אחרות.
מידה : Gyutou 210 / Deba 165 / Petty 150
סגנון : סכין שף, דגים ופירוק בשר, Petty וסכין שירות
סכיני פילוט דגים(Deba)
הינן סכינים עבות וחזקות אשר באופן מסורתי משמשות ביפן לפילוט דגים. משתמשים אחדים התאימו את שפת הסכינים האלה למשימות מטבח אחרות כמו פירוק עופות, או לשימוש כקופיץ ירקות, אבל הסכין תוכננה להצטיינות בהכנת דגים. רוב סכיני Deba הינן בעלות שיפוע יחיד, זה אומר שהסכין מושחזת בצד אחד בלבד כאשר הצד האחורי של הסכין נשאר שטוח. סכינים בעלות שיפוע יחיד יש להן זוויות יותר חדות בשפות שלהם, דבר שמצטיין בחיתוך רך יותר, מוצרים דקים יותר כמו דגים, אך לעומת זאת הן דורשות ערכת מיומנות שונה כדי להשתמש ולהשחיז. צריך שיהיה לקונים איזה בקיאות עם השימושים והתמחויות בתחזוקה של סכיני שיפוע יחיד על מנת ליהנות לגמרי ברוב סכיני Deba. קיימות מעט "סכיני Deba מערביות" אשר מושחזות בשני הצדדים. סכינים אלה מתוכננות להתמודד עם משימות כבדות מאוד כמו פירוק עופות או דלעת.
הסכין שף (גיוטו)
סכיני Gyuto הינן באופן בסיסי הגרסה היפנית של סכין שף מערבית עם מעט שינויים קטנים. תחילה, לרוב סכיני Gyuto אין את הטבעת הידוק המסורתית המערבית הנמצאת בבסיס העקב. בנוסף, לכמה מהן יש את הידיות בסגנון יפני מסורתי והן נקראות Wa-Gyutos. סכיני Gyuto יפניות עשויות לרוב מפלדה יותר דקה ויותר קשה האהובה על ידי מקצוענים רבים בגלל שהסכינים ניתנות להשחזה לשפה תלולה וחדה יותר, והסכינים אינן נדחסות במזון, לרוב כי הלהב לא נדחף אל האוכל כמו בסכינים עבות.
סכין עזר (פטי)
הסכין פטי - הינה במידה המתאימה לעבודות עדינות, לחיתוך או לקילוף ירקות קטנים, פירות ועשבי טיבול.
בית היוצר | Suisin |
---|---|
מתכת ליבה | AUS8 |
גימור | חלק |
שיפוע / שפה | משני הצדדים (30/70) |
אורך כולל (מ"מ): | לא זמין |
אורך להב (מ"מ) | 150-210 |
נפח | לא זמין |
Blade | Mono-steel |