Monthly Archives: May 2019

  1. קרש חיתוך או בוצ'ר בלוק (End grain board)

    קרש חיתוך או בוצ'ר בלוק | End grain board

    בוצ'ר בלוק הוא קרש חיתוך, שבו גרגר

  2. מחפשים סכיני שף חדשות?

    איך לבחור סכין שף יפנית מקצועית – מה חשוב לדעת

    לא קיימת סכין שף הטובה ביותר לכל אדם באופן מוחלט.תקציבים שונים, סגנונות אחיזה וטעמים אסתטיים, שלא לדבר על עשרות מיקרו-החלטות אחרות, כולם קובעים איזה סכין יפנית היא הטובה ביותר עבור משימה של הרגע.


    סכין שף באיכות גבוהה - אחת שמרגישים ערכית ובנוחות ביד, ושומרת על שפה חדה – עושה עולם של הבדל בזמן הבישול. מעטים יודעים את זה טוב יותר מאשר שפים מקצו