סכין שף (גיוטו) COHSEY מ"מ210 VG5





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
סכיני שף "COHSEY Tsuchime"
סכיני COHSEY ידועות היטב בשל היכולת שלהן לביצועי חיתוך טובים, על ידי שימוש בפלדות המובילים בשוק, עם טיפול חום ללא דופי והשחזות יפות ודקות, והכל במחירים סבירים מאוד. קו סכיני tsuchime (אשר מתורגם בערך ל-"מוכה בפטיש" ביפנית) נוצר עבור טבחים מקצועיים ושפים ביתיים המחפש ביצועים נאים לעיין, חוזק וקלות החידוד. הם משתמשים בפלדה VG-5 בשפה החותכת אשר מטופלת בחום ל- 60 רוקוול.
הסכין COHSEY VG-5 Tsuchime Gyuto 210 מ"מ היא סכין עם להב קצר עבור סכין שף (גיוטו) אבל היא אחת שמהווה עסקה טובה עבור שימושיות ורב-גוניות. האורך הקצר יותר שלה הינו מושלם עבור חללים קטנים ולוחות חיתוך, כמו כן גם מאוד מותאם לטיפול במרכיבים קטנים וקישוטים.
הידית בסגנון מערבי מסורתי עשויה עץ PAKKA שחור, בצירוף טבעת הידוק מפלדה אל-חלד בגימור נאה. זאת סכין ממש טובה במיוחד עבור משהו בטווח המחירים הזה.
הסכין שף (גיוטו)
סכיני Gyuto הינן באופן בסיסי הגרסה היפנית של סכין שף מערבית עם מעט שינויים קטנים. תחילה, לרוב סכיני Gyuto אין את הטבעת הידוק המסורתית המערבית הנמצאת בבסיס העקב. בנוסף, לכמה מהן יש את הידיות בסגנון יפני מסורתי והן נקראות Wa-Gyutos. סכיני Gyuto יפניות עשויות לרוב מפלדה יותר דקה ויותר קשה האהובה על ידי מקצוענים רבים בגלל שהסכינים ניתנות להשחזה לשפה תלולה וחדה יותר, והסכינים אינן נדחסות במזון, לרוב כי הלהב לא נדחף אל האוכל כמו בסכינים עבות.
הסכינים COHSEY
מטרתנו העוקפת הייתה להציע להב בעל תחושה ומראה יפני טיפוסי עם ידית בסגנון מערבי לאלה המעדיפים סוג זה של אחיזה, וכדי לעשות זאת במחיר סביר. במקרה של להבים אלה אנו מאמינים שהשגנו את המטרה הזאת. בשילוב עם גימור מרוקע tsuchime ייחודי באמת, אשר דומה יותר למראה מנומר מאשר מראה מרוקע, סכיני מטבח יפות אלה מניבות קצת זוהר והמון ביצועים לארסנל הסכינים שלכם. הן כוללות ידית מעץPAKKA שחור עשויה היטב ומאוזנת עם טבעת הידוק מפלדה אל-חלד. ביצועים מעולים ומראה נעים, כל זאת במחיר נהדר!
פלדת VG-5
VG-5 היא פלדה אל-חלד מעודנת מאוד עם מאפיינים ייחודיים. זה איננו ייצור המוני כמו כמה פלדות אל-חלד והוא תואם נישה מסוימת, היכן שפלדות טהורות עם סגסוגות קפדניות נדרשות. היא דומה ל- VG-10 מלבד מבנה גרגיר מעט גדול יותר בשל תכולת ונדיום יותר מאשר ב- VG-10. VG-10 מכילה גם קובלט, אשר חסר ב- VG-5.
תחזוקת הסכין
אין להכניס סכינים אלה למדיח כלים! לשטוף ולייבש לאחר השימוש – פלדה מהירה מאובקת עלולה להחליד אם היא נשארת רטובה לתקופות ארוכות. לעולם אין לחתוך בשר או ירקות בהקפאה עמוקה! סכינים אלה מיועדות לחיתוך ירקות ובשר. הן לא תוכננו לחתוך עצמות בבשר, בעופות או בדגים!
בית היוצר | Kanehide |
---|---|
מתכת ליבה | VG5 |
גימור | חלק |
שיפוע / שפה | משני הצדדים (30/70) |
אורך כולל (מ"מ): | 335 |
אורך להב (מ"מ) | 210 |
נפח | לא זמין |
Blade | San Mai |