סכין סושי - סשימי

סכיני סושי (Yanagiba ) הסכין המסורתית המשמשת לייצור סושי היא הסכין yanagiba בעלת שיפוע יחיד. Yanagibas הן כלים ארוכים ואלגנטיים להפקת חתכים נקיים ומדויקים. האורך שלהן, עד ומעל ל- 300 מ"מ, מבטיח שהפרוסות האלה מבוצעות במהלך משיכה יחיד ללא תנועת ניסור. העיצוב של שיפוע יחיד בסכינים אלה דורש סט טכניקות שונה לשימוש והשחזה, אך מעניק זווית שיפוע יותר חדה ושפה חותכת בעלת ביצועים יותר טובים ברכיבים רכים ודקים כמו דגים. עבור טבחים ושפים שמעדיפים סכין היכולה לשמש לייצור סושי בו בזמן שהיא שומרת על הסגילות לתפקידים אחרים, ה- sujihiki הינה סכין בעלת שיפוע כפול שהיא מאוד דומה, אך יותר מגוונת בעיצוב מה- yanagiba.

הצג כ- גריד תצוגה רשימה

13 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

13 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד