סכין פריסה - שוג'יהיקי

סכין פריסת בשר (שוג'יהיקי) ניתן לראות סכיני שוג'יהיקי באחת משתי הדרכים: ראשונה,כתואמות לסכין פילוח המסוגננת מערבי והמוכרת; או שנייה, כגרסה בעלת שיפוע כפול, מסוגננת מערבית של כסכין yanagiba חד שיפועית המפורסמת בהכנת סושי.סכיני פריסה (שוג'יהיקי) לרוב נעות בטווח מ- 240 מ"מ ל- 300 מ"מ אף על פי שהן דוגמאות גם יותר קצרות וגם יותר ארוכות מהטווח הזה. משתמשים יכולים לבחור את האורך בהתאם לצרכים שלהם המבוססים על המוצר שעליו הסכין תשמש, והמרחב הזמין במטבח. בדרך כלל, עדיף יותר אורך כי הוא מבטיח שהפרוסות יכולות להיות מושלמות מבלי להזדקק בניסור דרך הפרוטאין, דבר שיכול להפחית את האיכות של המוצרהמוגמר. בזמן שה- שוג'יהיקי הדו-שיפועית הינה אידיאלית לרוב היישומים המערביים, משתמשים הנוטים לעשות שימוש בסכין אך ורק עבור דג נא ואשר משתוקקים לחוויית הסושי הכי מסורתי, צריכים לשקול האם סכין סושי/ סשימי (Yanagiba) טובה להם.

הצג כ- גריד תצוגה רשימה

9 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

9 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד