סכין שף יפנית | גיהאי | להב 165מ"מ- סאקאי סכיני שף
סכין שף יפנית | גיהאי | להב 165מ"מ- סאקאי סכיני שף סכין שף יפנית | גיהאי | להב 165מ"מ- סאקאי סכיני שף סכין ירקות (נקירי)  165מ"מ Aogami#2 GIHEI
SKU
GAN-N16R
זמינות: במלאי

סכין ירקות (נקירי) 165מ"מ Aogami#2 GIHEI

716 ₪
מיועד לשימוש
מאפיינים
SAN MAI ROUND
מדד רוקוול HRC
עמידות בפני שחיקה
שימור שפה
עמידות בפני קורוזיה

בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!

הערה

סדרת סכיני עלית GIHEI

הסכין הזו נקירי GIHEI עשויה מהפלדה הפופולרית Hitachi Blue #2 אשר עברה הקשיה ל- 62-63 רוקוול. ליבת הפלדה מכוסה לאחר מכן בשכבה של פלדת אל-חלד SUS 405. זה מקנה ללהב חוזק וקלילות. זה גם הופך את התחזוקה לקלה יותר מאשר עם סכין שכולה מפלדת פחמן. פלדת השפה היא עדיין חשופה, כך שנדרשת תשומת לב כדי להגן עליו מפני חלודה. החיפוי מקבל גימור nashiji או עור של אגס מאוד אטרקטיבי.

הסכינים Blue #2 עשויות פלדה Aogami#2 הפופולרית מכל הזמנים אשר עטופה עם   san-mai ועם Jigane מפלדה אל-חלד SUS 405. ה- Hagane מוקשת ל- HRC 62-63. השכבה אל-חלד מקבלת גימור nashiji יפה, או עור אגס. הן מגיעות עם ידית אובלית נאה מעץ מגנוליה ועם טבעת תמיכה מקרן תאו. ההשחזות של הלהב הזה הם מצוינות והחדות הראשונית טובה. עם זאת, מסע עם האבן החביבה עליכם ייקח את הדירוג עד ל- "נהדר" מהר מאוד!

אם אתם מחפשים סכין באיכות טובה מעבודת יד, מחושלת באמצעות פטיש ובנויה בנפחייה זעירה, אזי זו תהיה בחירה מצוינת. אנחנו מעריצים גדולים של היצרן הזה עם הסכינים שלו.

סכיני Gihei מיוצרות בעיר Sanjo City על ידי  Atsuchi Hosokawa ובנו.

Gihei הוקמה בשנת 1928 והתמחתה בייצור של סכיני מטבח מסוג סכין ירקות - נקירי (סכינים בעלות שלוש שכבות למינציה) כמו Santoku, Kakugata או Kengata (גם gyuto או gyutu). את הסכינים הללו יוצרו בדרך המסורתית, ו- Gihei בנתה לעצמה מוניטין טוב מאוד המבוסס על עקרונות אלה.

הבעלים הנוכחי Atsuchi Hosokawa, יחד עם בנו, קבע לעצמו מטרה כדי לשמר את המאפיינים היוצאים מן הכלל של סכינים יפניות, כמו חדות גבוהה, קשיות וקלות החידוד, אך  לעבוד על חלק מהחסרונות המוכרים, כגון השפה השבירה יחסית והסבירות להחליד. קו ה- Blue #2 של סכינים המופיעים כאן הם תוצאה של המאמץ הזה. ללהב יש השחזות מעולות. הטיפול תרמי של הפלדה Blue #2 מבוצע היטב, וכתוצאה מכך ה-HRC הוא של 62-63. שימור שפה וקלות החידוד הם במידה רבה התכונות של הלהבים האלה. החיפוי אל-חלד הינו בעל גימור nashiji נחמד מאוד ואשר מתווסף לחוזק וליציבות הכוללת של הסכין. הן בנוסף קלות לתחזוקה.

זאת סכין בפרופורציה טובה עם גובה נדיב ופרופיל יפה. הידית בצורת מתומן מעץ אלון עם טבעת תמיכה מקרן תאו עוברים גימור ברמה גבוהה ומשלימים את החיפוי Nashiji היפה בצורה מושלמת. אין לנו saya (נרתיק מגן לסכין) שמתאימה לסכין הזאת.


סכין ירקות - נקירי

סכיני Nakiris הופכות לבחירה פופולרית במטבחים מערביים רבים אחרונים. המידה הקומפקטית והצורה המעניינת שלהן מצאו לגיון חדש של משתמשים הן מקצועיים והן בסביבה הביתית. זוהי סכין לחיתוך ירקות מהמעלה הראשונה. השפה השטוחה והמרווח המשמעותי לאצבעות, הופכים אותה לבחירה מצוינת עבור משתמשים המעדיפים חיתוך בדחיפה על פני חיתוך בסגנון נדנדה. הסכין Nakiri הזאת תדהים אתכם עם יכולתה לחתוך  בקלות דרך המרכיבים הכי קשים.

אנו אוהבים באמת את הסכינים הללו וממליצים עליהן בחום בטווח המחירים הנמוך הזה.


מידע נוסף
בית היוצר Gihei
מתכת ליבה Aogami#2
גימור מרוקע
שיפוע / שפה משני הצדדים (50/50)
אורך כולל (מ"מ): 195
אורך להב (מ"מ) 165
נפח Hosokawa-san
Blade San Mai

קנייה בטוחה PayPal‏

קניתם משהו והוא לא מתאים? יש דרך חזרה!

PayPal ידאג לכם להחזיר תשלום על משלוח ההחזרה! לפרטים נוספים

משלוח חינם

בקניה מעל 350 ₪

החבילה תצא אלייך, לדואר רשום בסניף הדואר הקרוב לביתך.

קנייה בטוחה

קנייה בטוחה באינטרנט

רכישה מקווננת מאובטחת בטכנולוגיית SSL.

מחירים הנמוכים ביותר בישראל

אנחנו עובדים ישירות מול היצרנים ביפן

מה שמאפשר לנו להציע ללקוחותינו את המחירים הנמוכים ביותר בישראל.