סכין שף (גיוטו) Kanehide מ"מ240 TK
סכין שף (גיוטו) Kanehide מ"מ240 TK 210מ"מ  | TK  |  Kanehide | סכין שף (גיוטו)  סכין שף  KANEHIDE  (גיוטו) 210מ"מ TK סכין שף (גיוטו) Kanehide מ"מ240 TK
SKU
TK-B240G
זמינות: במלאי

סכין שף (גיוטו) Kanehide מ"מ240 TK

625 ₪
מיועד לשימוש
מאפיינים
MONO-STEEL WESTERN
מדד רוקוול HRC
עמידות בפני שחיקה
שימור שפה
עמידות בפני קורוזיה

בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!

הערה

סכיני שף "Kanehide" (גיוטו) 240מ"מ של קנהיד מייצרת את הלהב הזה מפלדה TK טהורה השייכת לפלדות אל-חלד למחצה, עם להב בזווית °14 חד כתער, השפה המלוטשת כמראה והלהב בעיצוב מרוקע מספקים עמידות להדבקות וביצועי חיתוך. ויש תמיד כמה סכינים "אהובות" שאנחנו חושבים שהן הולכות להיות פופולריות באופן מסיבי. זאת היא הסכין "האהובה" שלנו.יש לה ידית נחמדה מעץ "PakkaWood פרמיום.

זהירות: הלחות גורמת לחלודה ולשינויי צבע (פטינה)

סכין שף (גיוטו)

סכיני Gyuto הינן באופן בסיסי הגרסה היפנית של סכין שף מערבית עם מעט שינויים קטנים. תחילה, לרוב סכיני Gyuto אין את הטבעת הידוק המסורתית המערבית הנמצאת בבסיס העקב. בנוסף, לכמה מהן יש את הידיות בסגנון יפני מסורתי והן נקראות Wa-Gyutos. סכיני Gyuto יפניות עשויות לרוב מפלדה יותר דקה ויותר קשה האהובה על ידי מקצוענים רבים בגלל שהסכינים ניתנות להשחזה לשפה תלולה וחדה יותר, והסכינים אינן נדחסות במזון, לרוב כי הלהב לא נדחף אל האוכל כמו בסכינים עבות.

הסכינים Kanehide

קנהיד מיוצרת עם מבנה של פלדה אחת יחידה השייכת לפלדות אל-חלד למחצה. הסגסוגת עוברת הקשיה ל-61 רוקוול. הפלדה משלבת מספר מאפיינים של פלדה אל-חלד (נוטה פחות לקורוזיה ולכן דורשת פחות תחזוקה), עם שמירת שפה וקלות השחזה המתווספים ללהבים מפלדת פחמן כל כולם. ההתאמה והגימור הכלליים הם ברמה גבוהה במיוחד במחיר הנקודתי הזה. הלהב מוצמד לידית מעץ "pakka" שחור בסגנון מערבי אשר מציגה רמה טובה של התאמה וגימור.

פלדת TK

פלדות אל חלד למחצה. הסגסוגת עוברת הקשיה ל-61 רוקוול. הפלדה משלבת מספר מאפיינים של פלדה אל חלד (נוטה פחות לקורוזיה ולכן דורשת פחות תחזוקה), עם שמירת שפה וקלות השחזה המתווספים ללהבים מפלדת פחמן כל כולם. Hitachi מייצרת את הפלדה הזאת עבור תעשיית הגילוח ויש לה נתח דומיננטי בשוק העולמי. היא כל כולה אל חלד, ניתנת להשחזה טוב מאוד, והיא בעלת נקודת אחיזה טובה. תנסו אותה ואנחנו חושבים שאתם תהיו שבעי רצון מהסכין הזאת כפי שאנחנו גם.

תחזוקת הסכין

אין להכניס סכינים אלה למדיח כלים! לשטוף ולייבש לאחר השימוש – פלדה מהירה מאובקת עלולה להחליד אם היא נשארת רטובה לתקופות ארוכות. לעולם אין לחתוך בשר או ירקות בהקפאה עמוקה! סכינים אלה מיועדות לחיתוך ירקות ובשר. הן לא תוכננו לחתוך עצמות בבשר, בעופות או בדגים!

מידע נוסף
בית היוצר Kanehide
מתכת ליבה TK Stain-Resistant- High Carbon Steel
גימור חלק
שיפוע / שפה משני הצדדים (30/70)
אורך כולל (מ"מ): 373
אורך להב (מ"מ) 240
נפח Kanehide
Blade Mono-steel

קנייה בטוחה PayPal‏

קניתם משהו והוא לא מתאים? יש דרך חזרה!

PayPal ידאג לכם להחזיר תשלום על משלוח ההחזרה! לפרטים נוספים

משלוח חינם

בקניה מעל 350 ₪

החבילה תצא אלייך, לדואר רשום בסניף הדואר הקרוב לביתך.

קנייה בטוחה

קנייה בטוחה באינטרנט

רכישה מקווננת מאובטחת בטכנולוגיית SSL.

מחירים הנמוכים ביותר בישראל

אנחנו עובדים ישירות מול היצרנים ביפן

מה שמאפשר לנו להציע ללקוחותינו את המחירים הנמוכים ביותר בישראל.