סכין עזר (פטי) 150מ"מ Aogami Super KARAKU





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
סכין מטבח יפני מקצועי מבית Karaku
סכין מטבח יפני מקצועי מבית Karaku מיוצרות ב-Tosa שביפן והינן סכינים טובות מקצועי,העושות שימוש בפלדה Aogami Super שמירת השפה היא יוצאת דופן באמת וקל לחדד אותה בנוסף. Karaku Bunka
אלה סכינים מעולות מבין כל הסכינים בסביבת המטבח, מאופיינות על ידי פרופיל שטוח, ארוך וקצה חד. ה- בונקה Karaku מסופק עם ידית עץ בצורת D, וטבעת חיזוק מפלסטיק. סכין זו צריכה להיות בשביל בעלי תקציב התחלתי, אבל זה להב אשר יכניס אתכם אל אחת הפלדות הטובות ביותר בעסק ובמחיר שלא קשור בדרך כלל לסגסוגת מעודנת זו. Tosa הינו אזור מפורסם של יפן שבו מייצרים סכינים והם מתמחים בסכיני Kurouchi ובמחירים סבירים.
סכיני Karaku
מיוצרות ב-Tosa שביפן והינן סכינים טובות ברמה התחלתית, העושות שימוש בפלדה Aogami Super Michikuni Tokaji הוא הנפח שבונה אותן עבורנו והוא אותו האחד אשר גם מייצר הקו של הסכינים Zakuri. Tosa הינו אזור מפורסם של יפן שבו מיצרים סכינים והם מתמחים בסכיני kurouchi ובמחירים סבירים. בגלל הבידוד הפיזי שלה, Tosa באופן מסורתי הינה בעלת תרבות ייחודית בהשוואה לאזורים אחרים של יפן. אתם יכולים לראות את התרבות השונה הזאת בסכינים שנעשו באזור Tosa. הפלדה שמשמשת את הסכינים הללו היא אחת הפלדות פחמן הטובות ביותר בשוק. Aogami Super ידועה בשל יכולתה לקבל ולשמור על שפה חדה ביותר. היא גם מאוד תגובתית, לכן הגימור kurouchi על הסכינים האלו כל כך נהדר. זה עוזר עם הגנה מפני חלודה ומסייע בשחרור מזון. עליכם להיזהר בכל זאת בשמירה על הסכינים הללו יבשות! אם לא ניסיתם סכין AS זה יכול להיות הזמן שלכם לחוות את הפלדה העילית הזאת במחיר באמת זול.
Aogami Super
הפלדה Aogami Super נחשקת על ידי חובבים נלהבים לסכיני מטבח, ציידים ...וכו'. כאשר מבוצע עליה טיפול טרמי כהלכה, זאת פלדת סכינים יוצאת מן הכלל. מורכבת מפחמן: 1.40-1.50%, טונגסטן: 2.00-2.50%, וונדיום: 0.30-0.50%, כרום: 0.30-0.50%, מוליבדן: 0.30-0.50%, מנגן: 0.20-0.30%, זרחן: 0.025%, גופרית: 0.004%, סיליקון: 0.10 – 0.20% זאת אחת הפלדות סגסוגת פחמן עילית הנפוצה ביותר בקרב ייצרני סכינים יפניות. היא ידועה בזכות השמירה המעולה שלה על השפה ויכולתה להוות שפה עדינה. העמידות לשחיקה היא בינונית, כך שהיא קלה מאוד להשחזה. היא מאוד תגובתית, אז ניגוב וייבוש הם חובה לאחר כל שימוש.
תחזוקת הסכין
אין להכניס סכינים אלה למדיח כלים! לשטוף ולייבש לאחר השימוש – פלדה מהירה מאובקת עלולה להחליד אם היא נשארת רטובה לתקופות ארוכות. לעולם אין לחתוך בשר או ירקות בהקפאה עמוקה! סכינים אלה מיועדות לחיתוך ירקות ובשר. הן לא תוכננו לחתוך עצמות בבשר, בעופות או בדגים!
בית היוצר | Karaku |
---|---|
מתכת ליבה | Aogami Super |
גימור | קאראוצי |
שיפוע / שפה | משני הצדדים (50/50) |
אורך כולל (מ"מ): | 185 |
אורך להב (מ"מ) | 150 |
נפח | Michikuni Tokaji |
Blade | San Mai |