סכין ירקות - יוסובה

סכיני אוסובה (Usuba) סכיני ירקות אוסובה הינן סכינים מסורתיות בעלות שיפוע יחיד הנמצאות בשימוש על ידי טבחים יפנים מקצועיים בהכנת ירקות. יש לסכינים בדרך כלל פרופיל להב שטוח מאוד העושה אותן יותר מתאימות לחיתוך בדחיפה או קיצוץ יותר מאשר חיתוך מתנדנד. פרופיל אוסובה יכול להיות מרובע או פרסת כבש, דבר שהופך את החוד יותר פרקטי אבל גם יותר עדין. סכינים אלה נעות במידות בין 165 מ"מ לבין 210 מ"מ. בגלל שסכינים אלה הן בעלות שיפוע יחיד הן מיועדות ליד מסוימת, אז משתמשים שמאליים לצרכים פרטיים, צריכים להיזהר בעט הזמנת סכין המתאימה להם. סכינים בעלות שיפוע יחיד זקוקות בנוסף ערכת טכניקות שונה לשני השימושים והשחזת סכין, כך שמשתמשים צריכים להיות מודעים למה שזה כרוך לפני רכישת אוסובה. סכין ירקות נקירי הינה בעלת עיצוב מאוד דומה המיועדת לשימוש באותם היישומים, אך עושה שימוש בעיצוב שיפוע כפול יותר מגוון.

הצג כ- גריד תצוגה רשימה

2 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

2 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד