סכיני שף - גיוטו

 סכין
 סכין שף
הסכין הגיוטו הינה סכין שף רב צדדית. היא ניתנת לשימוש בחיתוך בשר, דגים וירקות, תוך כדי שהיא מתאימה להכנת תבשילים מערביים. סכיני שף יפניות מפורסמות הודות למשקל הקל שלהן והלהב הדק אשר מחזיק בעמידות ארוכה.
סכיני גיוטו משתנות בעיצובן באופן נרחב, בדרך כלל נעות מ-180 מ"מ ל-270 מ"מ אורך.
בדומה לסכין שף המסוגננת מערב המוכרת, סכיני גיוטו הינן ארוכות בעקב על פי רוב, הן בעלות פרופיל די שטוח לקראת העקב למטרת קיצוץ, יש להן בטן בקרבת חוד הלהב לחיתוך בתנועת "נדנדה", וקצה מחודד לעבודה מדויקת. עבור רוב המשתמשים, סכין גיוטו היא למעשה הסכין היחידה הנדרשת במטבח. בזמן שסכינים מיוחדות עשויות להיות קלות יותר לשימוש ביישומים אחדים, קיימות מטלות אחדות גיוטו איננה מסוגלת לבצע בעט הצורך.
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

פריטים 1-15 מ28

דף
לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

פריטים 1-15 מ28

דף
לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד