סכין - קיריצ'וקא

סכין רב שימושית - קיריצ'וקא היא אחת מכמה סכינים יפניות מסורתיות רב תכליתיות, והיא יכולה לשמש כסכין yanagi או usuba. סוג זה של סכין הינו בשימוש, לפי המסורת, על ידי שפים מנהלים בלבד, במטבח היפני.
סכיני Usuba מוקדשות להיות סכיני ירקות, בזמן שסכיני Yanagiba משמשות לפריסת דג נא לסושי, כתוצאה מכך סכין קיריצ'וקא מיועדת למטרה כללית לשימוש בהכנת תבשילים יפניים מסורתיים. הפרופיל reverse tanto של סכיני קיריצ'וקא עושה את הקצה המחודד זריז מאוד אך גם עדין בזמן שהפרופיל השטוח נותן מעצמו היטב בקיצוץ וחיתוך בדחיפה.משתמשים האוהבים את היופי של סכין קיריצ'וקא צריכים בנוסף לקחת בחשבון סכין בונקה (Bunka) , סכין קטנה יותר עם פרופיל דומה.

הצג כ- גריד תצוגה רשימה

4 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
הצג כ- גריד תצוגה רשימה

4 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד