סכין קופיץ ירקות (נקירי) Cohsey מ"מ165 Aogami Super





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
הסכינים Kohetsu בנויה מפלדה Aogami Super בעלת חיפוי באמצעות שכבת הגנה של פלדה אל-חלד. קשיות רוקוול היא 64 עבור הסכינים האלו, וכל מנה של פלדה נבחנת בנושא עקביות. ייצרנו את הסכינים הללו במטרה למקסם ביצועים תוך מזעור "הראוותנות" המיותרת, ועלותה המשויכת.
אנא שימו לב, משחיז הסכין מדלל במכוון את השפות של הסכינים הללו, כדי לגרום להן לביצוע טוב יותר, במיוחד באזור החוד. במקרים רבים תוכלו לראות דפוס מגורד מעורפל/מעונן כתוצאה מכך. זה לא פגם. הוא עושה לכם טובה על ידי ביצוע עבודה נוספת.
Nakiri היא בעיקר סכין לקיצוץ ירקות עם להב א-סימטרי 60:40 שקל לחדד ואשר יכול לשמש אנשים שמאליים או ימניים. הצורה המרובעת מקורה מהסכין היפנית המסורתית usuba. צורת הלהב הזאת הפכה יותר ויותר פופולרית בקרב שפים מקצועיים וטבחים ביתיים, שכן היא מאפשרת עיבוד מזון מהיר ויעיל מאוד. הלהב השטוח והארוך יוצר קשר כמעט מושלם עם קרש החיתוך, ובכך מקטין את תופעת חתכים אקורדיון.
סכיני נקירי הן בעלות שיפוע כפול המעוצבות במיוחד לעבודה עם ירקות. פרופילים שטוחים וחודים מרובעים מאפיינים סכיני נקירי. הפרופיל הזה הופך סכינים אלה אידאלים לחיתוך בדחיפה ולקיצוץ אך מסורבלות בחיתוך מתנדנד. סכיני נקירי מושחזות לעיטים קרובות דק על מנת ליעל ביצועים ונהנות משפה חותכת מעודנת. בעיצוב דומה קיימת הסכין המסורתית Usuba בעלת שיפוע יחיד אשר גם מעוצבת במיוחד לשימוש על ירקות.
תחזוקת הסכין
אין להכניס סכינים אלה למדיח כלים!
לשטוף ולייבש לאחר השימוש – פלדה מהירה מאובקת עלולה להחליד אם היא נשארת רטובה לתקופות ארוכות.
לעולם אין לחתוך בשר או ירקות בהקפאה עמוקה!
בית היוצר | Cohsey |
---|---|
מתכת ליבה | Aogami Super |
גימור | חלק |
שיפוע / שפה | משני הצדדים (40/60) |
אורך כולל (מ"מ): | 302 |
אורך להב (מ"מ) | 165 |
נפח | Tsukahara-San |
Blade | San Mai |