Suisin Densho by TOGASHI KENJI Hongasumi Shirogami No.1 240mm



.png)

בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
SUISIN DENSHO
is an artisan Kiritsuke slicer line from Suisin , forged by master Kenji Tongashi. The White 1 steel gives the sharpest edge among the commonly available Japanese carbon steels, and is very easy to sharpen. The xxxx series comes standard with a ebony handle, black bufflao ferrule and end cap.
סכיני "Hongasumi" נבנות על ידי חישול יחד של פלדת פחמן עילית וברזל, על ידי אומני מאסטר שלנו, כדי ליצור סכינים איכותיות אשר הינן חיוניות באומנות ובביצועים. פלדה Carbon White Steel (Shirogami No.1) עם קשיות על סולם רוקוול של 62-63, מחושלת עם ברזל כדי ליצור דפוסי "ערפל" יפים, ושימת דגש מושם בחישול ובליטוש המעודנים, עם תשומת הלב הגבוה ביותר לפרטים. הסכינים הללו מניבות ביצועים מיוחדים עם ערך יוצא דופן. האיכות המקצועית של הסכינים האלה מחמיאה שפים מנוסים ומיומנים ביותר.
סכיני קיריצ'וקא (Kiritsuke)
הינן עיצוב היברידי המשלב תכונות של סכינים יפניות usuba ו-yanagiba. סכיני אוסובה (Usuba) מוקדשות להיות סכיני ירקות, בזמן שסכיני יאנאגיבה (סכין סושי / סשימי) משמשות לפריסת דג נא לסושי, כתוצאה מכך סכין קיריצ'וקא מיועדת למטרה כללית לשימוש בהכנת תבשילים יפניים מסורתיים. סכיני קיריצ'וקא רבות שומרות על העיצוב של שיפוע יחיד של סכיני אוסובה ו- יאנאגיבה , אם כך, המשתמשים צריכים להיות מודעים במה שכרוך בשימוש ותחזוקה של סכינים עם שיפוע יחיד. מספר יצרנים כיום מייצרים סכיני קיריצ'וקא בעלות שיפוע כפול, הנקראות לעיטים קרובות סכין שף (גיוטו) קיריצ'וקא , עבור משתמשים מערביים אשר מעריכים האסתטיות המהממת של הפרופיל, אך דורשים את הגיוון הנוסף של השחזה דו שיפועית. הפרופיל reverse tanto של סכיני קיריצ'וקא עושה את הקצה המחודד זריז מאוד אך גם עדין בזמן שהפרופיל השטוח נותן מעצמו היטב בקיצוץ וחיתוך בדחיפה. משתמשים האוהבים את היופי של סכין קיריצ'וקא צריכים בנוסף לקחת בחשבון סכין banno bunka, סכין קטנה יותר עם פרופיל דומה.
❗️ עצות כלליות בטיפול בסכין ואזהרות
● לעולם אל תרחצו סכין במדיח כלים
● היא איננה נוגדת חלודה. היא תחליד ותאבד את צבעה אחרי חיתוך מרכיבים חומצתיים או אם עוזבים אותה רטובה.
● התוצאה של טיפול לקוי עלולה להיות שבר.
● אנא, נגבו וייבשו את הסכינים לאחר השימוש כדי למנוע החלדה. Sakai ממליצה על ניגוב סכינים מפלדת פחמן באמצעות שמן tsubaki על מנת להרחיק לחות מהסכין.
● סכינים בסגנון מערב הנמכרות על ידי Sakai הינן בעלות להבים דקים יותר מאשר סכינים מערביות אופייניות.
⛔️ זהירות
אנא היו זהירים בעת בדיקת סכיני פחמן בידיים רטובות לאחר הרכישה. אנו מבקשים מהלקוחות לבחון כל הסכינים לפני השימוש, ואנו לא נקבל החזרות של סחורה פגומה.
במקרה שאתם מקבלים סכין חלודה, נא להתקשר לשירות הלקוחות תוך 48 שעות, ואנו נשמח לסייע לכם.
בית היוצר | Suisin |
---|---|
מתכת ליבה | White #1 |
גימור | מראה לוטש |
שיפוע / שפה | צד ימין (מתאים למשתמשים ימניים) |
אורך כולל (מ"מ): | 300 |
אורך להב (מ"מ) | 240 |
נפח | Kenji Togashi |
Blade | Honyaki Mizu (water-quench) |