Suisin Densho by TOGASHI KENJI  Hongasumi  Shirogami No.1
Suisin Densho by TOGASHI KENJI  Hongasumi  Shirogami No.1 Suisin Densho by TOGASHI KENJI  Hongasumi  Shirogami No.1
SKU
SUIS-949380
זמינות: במלאי

Suisin Densho by TOGASHI KENJI Hongasumi Shirogami No.1 240mm

3,030 ₪
מיועד לשימוש
מאפיינים
HONYAKI MIZU (WATER-QUENCH) OCTAGONAL
מדד רוקוול HRC
עמידות בפני שחיקה
שימור שפה
עמידות בפני קורוזיה

בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!

הערה

SUISIN DENSHO

is an artisan Kiritsuke slicer line from Suisin , forged by master Kenji Tongashi. The White 1 steel gives the sharpest edge among the commonly available Japanese carbon steels, and is very easy to sharpen. The xxxx series comes standard with a ebony handle, black bufflao ferrule and end cap.


סכיני "Hongasumi" נבנות על ידי חישול יחד של פלדת פחמן עילית וברזל, על ידי אומני מאסטר  שלנו, כדי ליצור סכינים איכותיות אשר הינן חיוניות באומנות ובביצועים. פלדה Carbon White Steel (Shirogami No.1) עם קשיות על סולם רוקוול של 62-63, מחושלת עם ברזל כדי ליצור דפוסי "ערפל" יפים, ושימת דגש מושם בחישול ובליטוש המעודנים, עם תשומת הלב הגבוה ביותר לפרטים. הסכינים הללו מניבות ביצועים מיוחדים עם ערך יוצא דופן. האיכות המקצועית של הסכינים האלה מחמיאה  שפים מנוסים ומיומנים ביותר.

סכיני קיריצ'וקא (Kiritsuke)

הינן עיצוב היברידי המשלב תכונות של סכינים יפניות usuba ו-yanagiba. סכיני אוסובה (Usuba) מוקדשות להיות סכיני ירקות, בזמן שסכיני יאנאגיבה (סכין סושי / סשימי) משמשות לפריסת דג נא לסושי, כתוצאה מכך סכין קיריצ'וקא מיועדת למטרה כללית לשימוש בהכנת תבשילים יפניים מסורתיים. סכיני קיריצ'וקא רבות שומרות על העיצוב של שיפוע יחיד של סכיני אוסובה ו- יאנאגיבה , אם כך, המשתמשים צריכים להיות מודעים במה שכרוך בשימוש ותחזוקה של סכינים עם שיפוע יחיד. מספר יצרנים כיום מייצרים סכיני קיריצ'וקא בעלות שיפוע כפול, הנקראות לעיטים קרובות  סכין שף (גיוטו) קיריצ'וקא , עבור משתמשים מערביים אשר מעריכים האסתטיות המהממת של הפרופיל, אך דורשים את הגיוון הנוסף של השחזה דו שיפועית. הפרופיל reverse tanto של סכיני קיריצ'וקא עושה את הקצה המחודד זריז מאוד אך גם עדין בזמן שהפרופיל השטוח נותן מעצמו היטב בקיצוץ וחיתוך בדחיפה. משתמשים האוהבים את היופי של סכין קיריצ'וקא צריכים בנוסף לקחת בחשבון סכין banno bunka, סכין קטנה יותר עם פרופיל דומה.


❗️ עצות כלליות בטיפול בסכין ואזהרות

● לעולם אל תרחצו סכין במדיח כלים

● היא איננה נוגדת חלודה. היא תחליד ותאבד את צבעה אחרי חיתוך מרכיבים חומצתיים או אם עוזבים אותה רטובה.

● התוצאה של טיפול לקוי עלולה להיות שבר.

● אנא, נגבו וייבשו את הסכינים לאחר השימוש כדי למנוע החלדה. Sakai ממליצה על ניגוב סכינים מפלדת פחמן באמצעות שמן tsubaki על מנת להרחיק לחות מהסכין.

● סכינים בסגנון מערב הנמכרות על ידי Sakai הינן בעלות להבים דקים יותר מאשר סכינים מערביות אופייניות.

⛔️ זהירות

אנא היו זהירים בעת בדיקת סכיני פחמן בידיים רטובות לאחר הרכישה. אנו מבקשים מהלקוחות לבחון כל הסכינים לפני השימוש, ואנו לא נקבל החזרות של סחורה פגומה.

במקרה שאתם מקבלים סכין חלודה, נא להתקשר לשירות הלקוחות תוך 48 שעות, ואנו נשמח לסייע לכם.

מידע נוסף
בית היוצר Suisin
מתכת ליבה White #1
גימור מראה לוטש
שיפוע / שפה צד ימין (מתאים למשתמשים ימניים)
אורך כולל (מ"מ): 300
אורך להב (מ"מ) 240
נפח Kenji Togashi
Blade Honyaki Mizu (water-quench)

קנייה בטוחה PayPal‏

קניתם משהו והוא לא מתאים? יש דרך חזרה!

PayPal ידאג לכם להחזיר תשלום על משלוח ההחזרה! לפרטים נוספים

משלוח חינם

בקניה מעל 350 ₪

החבילה תצא אלייך, לדואר רשום בסניף הדואר הקרוב לביתך.

קנייה בטוחה

קנייה בטוחה באינטרנט

רכישה מקווננת מאובטחת בטכנולוגיית SSL.

מחירים הנמוכים ביותר בישראל

אנחנו עובדים ישירות מול היצרנים ביפן

מה שמאפשר לנו להציע ללקוחותינו את המחירים הנמוכים ביותר בישראל.