סכין ירקות אוסובה (Usuba) SUISIN מ"מ180 Gin No.3





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
סכין ירקות אוסובה Usuba מ"מ180 Ginsanko
פלדת Ginsan No.3
פלדה זו ידועה גם כ- Gin-3 או Silver-3 והיא בעלת תכונות אל-חלד מעולות. העיצוב המקורי של הפלדה הזאת היה עבור שימוש במספריים ובסכינים. היא דומה מאוד ל- VG-1, AEB-L, 19C27 ו- MBS26.
סכיני Hongasumi
סכיני Hongasumi הינן בעלות איכות גבוהה. הן מחושלות, מחוסמות ועוברות גימור עם השגחה ודיוק רב. על מנת לייצור להבים אלה, מרבדים פלדת פחמן גבוהה עם ברזל רך ולאחר מכן מחשלים ומרקעים בתהליך דומה לסכיני Kasumi, אך עם מעורבות של יותר שלבים מפורטים. סכינים יפניות נבנות על ידי חישול יחד של פלדת פחמן עילית וברזל, כדי ליצור סכינים איכותיות אשר הינן חיוניות באומנות ובביצועים.
פלדת Ginsanko Gin-3 או Silver-3
פלדה זו ידועה גם כ- Gin-3 או Silver-3 והיא בעלת תכונות אל-חלד מעולות. העיצוב המקורי של הפלדה הזאת היה עבור שימוש במספריים ובסכינים. היא דומה מאוד ל- VG-1, AEB-L, 19C27 ו- MBS26.
מורכב מפחמן: 0.95%, כרום: 13.00 – 14.50%, מנגן: 0.60 – 1.00%, זרחן: 0.030%, גופרית: 0.020%, סיליקון: 0.35%
עצות כלליות בטיפול בסכין ואזהרות
● לעולם אל תרחצו סכין במדיח כלים
● היא איננה נוגדת חלודה. היא תחליד ותאבד את צבעה אחרי חיתוך מרכיבים חומצתיים או אם עוזבים אותה רטובה.
● התוצאה של טיפול לקוי עלולה להיות שבר.
● אנא, נגבו וייבשו את הסכינים לאחר השימוש כדי למנוע החלדה. Sakai ממליצה על ניגוב סכינים מפלדת פחמן באמצעות שמן tsubaki על מנת להרחיק לחות מהסכין.
● סכינים בסגנון מערב הנמכרות על ידי Sakai הינן בעלות להבים דקים יותר מאשר סכינים מערביות אופייניות.
⛔️ זהירות
אנא היו זהירים בעת בדיקת סכיני פחמן בידיים רטובות לאחר הרכישה. אנו מבקשים מהלקוחות לבחון כל הסכינים לפני השימוש, ואנו לא נקבל החזרות של סחורה פגומה.
במקרה שאתם מקבלים סכין חלודה, נא להתקשר לשירות הלקוחות תוך 48 שעות, ואנו נשמח לסייע לכם.
בית היוצר | Suisin |
---|---|
מתכת ליבה | Silver#3 |
גימור | חלק |
שיפוע / שפה | צד ימין (מתאים למשתמשים ימניים) |
אורך כולל (מ"מ): | 340 |
אורך להב (מ"מ) | 180 |
נפח | לא זמין |
Blade | Hongasumi |