סכין שף (סנטוקו) SUISIN מ"מ180 Swedish INOX Honyaki





בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!
סכיני Suisin Inox Honyaki מייצגות הכלאה מושלמת של סכינים יפניות מסורתיות עם סכינים בסגנון מערבי. "Wa" מתכוון ל- "יפני" אשר מתייחס לדקות הפלדה השוודית המחוסמת Honyaki, עם ידית יפנית מסורתית עשויה מעץ הטקס ותומך עשוי מקרן תאו מים. צורת הלהב בזווית 90:10 הופכת אותו דומה לשפה חד צדדית, שהיא מעולה לעבודה מדויקת. הקו הזה הוא הסכין הקלה ביותר באוסף שלנו והוא מומלץ בחום לאלה המעוניינים בסכינים יפניות מסורתיות, תוך כדי שמירה על שימוש פרקטי וידידותי של סכינים בסגנון מערבי.
הינה כאן הסכינים בסגנון מערב עשויות מפלדת פחמן Swedish Inox בלבד. לסכינים אלה יש כל התכונות של סכין Honyaki עם השחזה מעולה ועמידות לחלודה. הלהב של הסכינים האלה מאוזן היטב ועם גימור בעבודת יד, והצפיפות של הפלדה עושה את ההשחזה קלה יותר. ידית העץ עם קרן של תאו מים טבעית מתאימה בנקל ליד המשתמש. הסכין בסגנון מערב מפלדת INOX היא סכין ייחודית הניתנת להשגה ממותג Suisin בלבד. קיימות רק סכינים ימניות.
הסדרות INOX Honyaki הן דקות מאוד מאחורי השפה. זה מקנה לסכינים רמה מדהימה של ביצועי חיתוך. הן משייטות דרך האוכל עם התנגדות כל כך מעטה, "כמו סכין חמה בחמאה", ביטוי שאפילו אינו מתאר את זה בשלמות.
אוסף סכיני SUISINבסגנון מערב עשויות משילוב ייחודי של פלדת פחמן עילית, כרום ומוליבדן, אשר מעניקות להן את העמידות העליונה לחלודה. תהליך הגימור הידני מספק למשתמש מדריך מעולה להשחזה. הסכינים האלגנטיות, הדקות והקלות משקל האלה מציעות להב קל להשחזה עבור שפת חיתוך הטובה ביותר. כל המרכיבים האלה מגיעים לשיא בהקשר לאיכות להב שהיא מושכת, עמידה ומקצועית אשר הינה ייחודית באמת.
סכיני Santoku הן סכינים פופולריות מאוד הן במטבחים ביתיים והן במטבחים מקצועיים. על ידי שילוב של תכונות רבות של סכין gyuto ושל סכין שף מערבית, גיאומטריית הלהב שלהן כוללת את הקצה בצורת רגל של כבשה. עיצוב של הרגל של כבשה ממשיך בעיקר מגב הסכין ("רצועה אחורית") עד למטה אל החזית, עם מעט מאוד מרווח מעל המשטח החותך האופקי, כאשר הלהב מונח באופן טבעי מן העקב אל השפה החותכת הקדמית.
התוצאה היא סכין אשר מעדיפה פחות תנועה נדנדה בהשוואה לסכין gyuto או סכין שף. "Santoku" מתורגם לשלושת הסגולות. זהו תאור מושלם של שלושת פעילויות החיתוך שהסכין מבצעת היטב: פילוח, חיתוך קוביות וקיצוץ.
תחזוקת הסכין
אין להכניס סכינים אלה למדיח כלים!
לשטוף ולייבש לאחר השימוש – פלדה מהירה מאובקת עלולה להחליד אם היא נשארת רטובה לתקופות ארוכות.
לעולם אין לחתוך בשר או ירקות בהקפאה עמוקה!
סכינים אלה מיועדות לחיתוך ירקות ובשר. הן לא תוכננו לחתוך עצמות בבשר, בעופות או בדגים!
בית היוצר | Suisin |
---|---|
מתכת ליבה | SANDVIK19C27 |
גימור | חלק |
שיפוע / שפה | משני הצדדים (10/90) |
אורך כולל (מ"מ): | 180 |
אורך להב (מ"מ) | 180 |
נפח | לא זמין |
Blade | Honyaki |