Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda
Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda		Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda		Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda
SKU
SUS-941504
זמינות: במלאי

Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda

5,185 ₪
מיועד לשימוש
מאפיינים
HONGASUMI OCTAGONAL
מדד רוקוול HRC
עמידות בפני שחיקה
שימור שפה
עמידות בפני קורוזיה

בדירוג מעלה מצויות פלדות פרמיום יפניות איכותיות ברמה הגבוהה ביותר. יש לזכור שגם פלדות בדירוג של כוכב אחד, עדיין נמצאות בטווח של פלדות הפרמיום!

הערה


Yanagiba 270mm Suisin Ao-Ko Damasucus By Yoshikazu Ikeda    
        
Yoshikazu Ikeda began pursuing his family business of knife forging when he was only 22 years old. In 1988 he was selected to be one of Sakai City’s blade-making dentoukougeishi, and in 2001 was chosen to be the first member of Sakai City’s Master Craftsmen Organization. Over the past forty years, he has polished his forging techniques for both Japanese swords and kitchen knives. Today Master Ikeda forges knives for top Japanese knife companies and is the chairman of the association of Dentoukougeishi, traditional craftsmen acknowledged by the Japanese local government.

The yanagi is used to slice boneless fish fillets into sashimi and toppings for sushi. The graceful, long and thin blade is designed to cut slices in one drawing stroke, which applies minimal pressure on the flesh of the fish to avoid stress and cell destruction. Different cutting techniques are used with the yanagi to enhance the aesthetics and the flavors of the fish. There are several variations of fish slicers that are all used in different situations and regions, however the yanagi style is the most widely used. 

Suisin knives are crafted from the heart. From the initial design to the finished product, knives are repeatedly put to test in professional kitchens before they are released to the public. These knives are the unique by-product of a collaboration between the craftsmen and chefs. Suisin craftsmen are constantly challenging themselves to find new ways to ensure long edge retention and easy maintenance. Their goal is to provide chefs worldwide with the quality and careful craftsmanship that will allow them the precision and control to effortlessly create beautiful food.

❗️ עצות כלליות בטיפול בסכין ואזהרות

● לעולם אל תרחצו סכין במדיח כלים

● היא איננה נוגדת חלודה. היא תחליד ותאבד את צבעה אחרי חיתוך מרכיבים חומצתיים או אם עוזבים אותה רטובה.

● התוצאה של טיפול לקוי עלולה להיות שבר.

● אנא, נגבו וייבשו את הסכינים לאחר השימוש כדי למנוע החלדה. Sakai ממליצה על ניגוב סכינים מפלדת פחמן באמצעות שמן tsubaki על מנת להרחיק לחות מהסכין.

● סכינים בסגנון מערב הנמכרות על ידי Sakai הינן בעלות להבים דקים יותר מאשר סכינים מערביות אופייניות.

⛔️ זהירות

אנא היו זהירים בעת בדיקת סכיני פחמן בידיים רטובות לאחר הרכישה. אנו מבקשים מהלקוחות לבחון כל הסכינים לפני השימוש, ואנו לא נקבל החזרות של סחורה פגומה.

במקרה שאתם מקבלים סכין חלודה, נא להתקשר לשירות הלקוחות תוך 48 שעות, ואנו נשמח לסייע לכם.

מידע נוסף
בית היוצר Suisin
מתכת ליבה Aogami#2
גימור Suminagashi (דמשק )
שיפוע / שפה משני הצדדים (30/70)
אורך כולל (מ"מ): לא זמין
אורך להב (מ"מ) 270
נפח Yoshikazu Ikeda
Blade Hongasumi

קנייה בטוחה PayPal‏

קניתם משהו והוא לא מתאים? יש דרך חזרה!

PayPal ידאג לכם להחזיר תשלום על משלוח ההחזרה! לפרטים נוספים

משלוח חינם

בקניה מעל 350 ₪

החבילה תצא אלייך, לדואר רשום בסניף הדואר הקרוב לביתך.

קנייה בטוחה

קנייה בטוחה באינטרנט

רכישה מקווננת מאובטחת בטכנולוגיית SSL.

מחירים הנמוכים ביותר בישראל

אנחנו עובדים ישירות מול היצרנים ביפן

מה שמאפשר לנו להציע ללקוחותינו את המחירים הנמוכים ביותר בישראל.